· 

About me

De titel zegt het al. Graag zou ik me zelf willen voorstellen. De blogs die jullie gaan lezen/zien worden veelal door mij, Iris, geschreven.

 

Samen met een vriendin maak ik de producten en ze staat me bij in het bloggen. Ze heeft er voor gekozen om niet op de voorgrond te treden. 
Wie is Iris?
Ik ben 25 jaar, geboren in Noord Deurningen. Een klein plaatsje vlak bij de grens met Duitsland en dichtbij Enschede. In 2006 ben ik met mijn ouders verhuisd naar Nordhorn(Duitsland). Vanuit daar ging ik elke dag op de fiets naar de middelbare school in  Oldenzaal. 
Ik heb 2 zusjes(tweeling) en een broertje Lars. Beter bekend als BlokkieGames op youtube.
Ik werk 3,5 dag in de week als binnendienst adviseur hypotheken. De mooiste baan die je, je kunt voorstellen! Een baan waar ik helemaal op mijn plek zit. Ik hou er van iemand te helpen in iets waarvan ze zelf de kennis niet in hebben. Dit is ook de grondslag van deze blog.
Graag zou ik jullie onder andere tutorials willen laten zien hoe je zelf achter de naaimachine kan kruipen en mooie producten maakt. Zoals deze omslagdoek
Vanaf 2010 ben ik samen met mijn man, Twan. 
Sinds 2013 wonen we samen in Denekamp ( een dorp verder dan Noord-Deurningen, haha)
We hebben samen een dochter Marlie van 3 jaar en een zoon Bram van 1.5 jaar.
Wat kun je verwachten?
Zoals ik eerder aangaf neem ik jullie mee in mijn hobby, naaien, maar ook in de wereld van het (jonge) moederschap, beauty etc. 
Ik vind het belangrijk dat ik jullie inspiratie op doe om zelf ook creatief te zijn. Je hoeft geen creabea te zijn om achter de naaimachine te kruipen.
Tot 1.5 jaar terug wist ik niet hoe ik een draad moest spannen op een naaimachine. Tot dat een vriendin zelf een baby deken had gemaakt en ze zei dat ze op de naaiclub zat.
Naaiclub lekker oubollig zou je denken? Dus niet! Ik ging daar met een open mind heen en de gedachte, daar zitten vast alleen grijze muizen. In tegen deel! Ik was niet eens de jongste! Op de naaiclub zijn we met een gezellig clubje met de leeftijd variërend van 14 tot 40 ( soms wel uitschieters tot 60) jaar! 
Wanneer komt er wat online?
Er zal geen planning zijn zoals je wellicht van andere bloggers verwacht . Dus niet maandag 16.00 uur en dinsdag 8.00 een update. Als ik iets met jullie wil delen dan doe ik dat vanuit enthousiasme en deel ik het liever nu dan morgen. Is dat verstandig? Geen idee, zo zijn er vast wel meer keuzes die we maken in ons leven. We leven maar één keer dus laten we dat vieren!
Mocht je sugesties hebben voor de blog? Graag! Stuur me een berichtje. Gastblogs zijn natuurlijk ook welkom!
Liefs Iris

Reactie schrijven

Commentaren: 0