· 

5x boodschappen van Marlie

Bijna elk kind is gek op snoep, koek en ranja. Ook Marlie! Wanneer wij boodschappen doen vraagt ze standaard om een aantal boodschappen.  

Meestal bestellen wij online boodschappen bij Jumbo.com dus mag ze mee kijken.  Als ze vijf producten mocht uitzoeken dan zou ze voor het volgende gaan:

#1 Paturain

 

Met stip op nummer 1.  Marlie is gek op haar "uien saus" het liefst eet ze dit elke dag, op elke boterham. 

Het is zelfs zo erg dat wanneer ik het vergeet nog een keer terug ga naar de winkel.  (Af en toe mag je, je kind best verwennen toch?)  

#2 IJs

 

Marlie is gek op waterijs, haar "lieflings" is de Minions van de Aldi. Dit zijn kleine Calippo’s met de smaak citroen of bosbes. Omdat Marlie een moeilijker eter is mag ze van ons ‘s avonds wanneer ze haar bord heeft leeg gegeten een klein ijsje in plaats van yoghurt.

#3 Mandarijnen

“Mag ik een mandarijntje,Mama?” Of oma, of opa, of Lara of Thirza(mijn zusjes). Ze is gek op mandarijnen, als ze wat mag uitzoeken is het vaak een mandarijn. Lekker gezond en makkelijk! Wanneer ze een mandarijn mag is het vooral leuk om een bakje uit te zoeken. We hebben namelijk plastic bakjes met kikker, sofia, cars etc. 
#4 Citroen ranja

Citroen ranja, al van kinds af aan is het voor haar niet zuur genoeg. Je ziet wel eens van die filmpjes dat een kindje een citroentje krijgt en helemaal rilt van de zuur. Bij Marlie nooit gelukt, ze eet het citroenschijfje op (inclusief schil) en vraagt om “nog een?”.
#5 Lasagne

Wanneer Marlie mag kiezen wat we eten, eet ze graag lasagne. Maar dan wel de kant en klare uit de winkel met de smaak bollognaise. Zoals ik net al zij is Marlie een slechte eter. Gelukkig gaat het nu beter, maar ze heeft een tijd gehad at ze helemaal geen avond eten. Tenzij we lasagne aten, dit gaat er altijd in!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Helma (zaterdag, 06 januari 2018 12:48)

    En Marlie vindt mijn “groene stamppot met worst” (boerenkool) ook heel lekker!��