· 

Wat doe je eigenlijk?

Nu de site van ippiekids.nl weer online staat met het vernieuwde concept is het soms lastig om in één oog opslag te zien wat ippiekids.nl doet en wat het is, graag leg ik dit aan jullie uit.

Ippiekids.nl is het platform voor (jonge) moeders en creatieve mensen. 

Op de site van ippiekids.nl kun je meerdere dingen vinden, per onderdeel zal ik aangeven wat jullie daarvan kunnen verwachten :

*webshop handgemaakte babyproducten:
Hiermee is het eigenlijk allemaal begonnen nadat  ik 3 a4 jaar geleden mijn creaties op facebook plaatste. Ik kreeg het verzoek om ook voor anderen te naaien, echt onwijs leuk! In deze webshop staan een aantal standaard stofkeuzes maar als de stof/kleur er niet tussen staat kijk ik graag mee naar de mogelijkheden! De webshop bestaat onder andere uit:
- wieg-/ledikantdekens;
- omslagdoeken;
- baby nestjes;
- Tripp Trapp newbornset hoezen;
-mandjes;
-aankleedkussens; 
-gehaakte rammelaars;
-gehaakte knuffels.

*Webshop gepersonaliseerde kado’s
In deze webshop vinden jullie producten die gepersonaliseerd kunnen. Worden met teksten of namen. Deze producten worden geborduurd zodat het duurzaam maar ook erg mooi oogt! 
Deze webshop bestaat onder andere uit:
- tassen;
- knuffels;
- handdoeken.

Maar ook hier geldt, opzoek naar een ander product? Laat het weten ik maak de collectie graag groter met jullie ideeën! 

*Blog en YouTube;
Één van de meest gestelde vragen aan mij is: Iris, 
waarom maak je die filmpjes?? Zo raak je toch al je klanten kwijt? Dan zeg ik nee hoor! En de reden die ik dan daarbij vertel is: Als mensen iets willen maken, dan zijn ze creatief. Als je creatief bent en je wilt iets maken dan zoek je het links of rechtsom wel HOE je deze  producten kan maken. En aangezien ik het super leuk vind om kennis over te dragen ben ik begonnen met het maken van de patronen/blogs/filmpjes.

Doordat ik filmpjes maak zien jullie ook een stuk persoonlijkheid achter de website. Om deze reden zullen jullie binnenkort ook weer persoonlijke blogs zien op de site. Eerder schreef ik al blogs waarin jullie mij beter leerden kennen. 

Omdat ik alles heel persoonlijk wil houden vind ik het ook erg fijn als mensen mij vragen stellen! Heel vraag krijg ik eerst een excuus en dan de vraag hoe naai ik dit. Als ik geen vragen zou willen zou ik een andere job moeten kiezen.. ik help jullie namelijk super graag en zie de vragen als een compliment! Wel moet ik er bij vertellen dat ik niet alles weet en ik geen naai opleidingen heb gehad. Alle kennis heb ik opgedaan via (hobby) naailes, ervaring en internet.

Heel lang heb ik ook gezegd dat ik het graag spontaan houd, dus zodra ik een idee had ik dit met jullie wou delen. Maar ik kom hier op terug, ik merk zelf namelijk ook dat ik me kan verheugen op filmpjes van bijvoorbeeld beautybloggers op zaterdag. Vanaf aankomende zaterdag, 22 februari, zal er elke zaterdag een tutorial/DIY/tips online komen! 

*webshop stoffen:
Dit maakt het totaal aanbod naar mijn inzicht compleet! De stoffen die jullie terug zien in de filmpjes staan ook te koop op mijn site. Om het leuk te houden soms zelfs tegen inkoop prijs! Ook de wafelstoffen heb ik ingekocht via een groothandel en is nog goedkoper dan op hun reguliere site. Ik wil ippiekids.nl namelijk toegankelijk maken voor iedereen.
Staat de stof er niet tussen? Ik kan aan bijna elke stof komen , dus laat het weten. 
Binnenkort zullen er ook totaal pakketten aangeboden worden voor onder andere babynestjes, aankleedkussen hoezen en omslagdoeken. 

Al met al heb ik nog tig ideeën waar ik jullie, hopelijk, mee kan verblijden! 
Zo zijn tips over producten en filmpjes natuurlijk altijd welkom! 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Kelly (donderdag, 20 februari 2020 09:41)

  Goed bezig ippiris! Leuk!

 • #2

  Mieke Smit (donderdag, 20 februari 2020 11:05)

  Leuk hoor. Ik volg je al een tijd. En heb al een aantal dingen gemaakt via jouw filmpjes op YouTube. Ben nu bezig met de vlaggetjeslijn voor mijn kleinzoon die 1 jaar wordt op 1 maart.
  Ga vooral zo door ippiekids.
  Mieke

 • #3

  Omi Jenny (donderdag, 20 februari 2020 11:15)

  Het Co tact wat we hebben is Super.
  Mijn wensen, jou ideeën is Top���
  Lieve groet Omi Jenny Smolders

 • #4

  Nikki van der Laan (vrijdag, 21 februari 2020 14:35)

  Ik kijk graag naar je filmpjes en volg ze ook heel graag stap voor stap. Mijn zelfgemaakte Ippie collectie is bijna compleet!! Ik wist niet eens dat ik dit kon!
  Ga zo door! Aan mij een trouwe volger ;)
  Warme groet,
  Nikki