· 

DIY: (mama) tas (moeilijkheidsgraad 2/5)

In deze tutorial laat ik jullie zien hoe je zelf een leuke tas kunt maken voor aan de kinderwagen of voor om je schouders.

 

Tijdens het naaien van deze tas en het opnemen van het filmpje kreeg ik een E6 foutcode. Dit heb ik er NIET uitgeknipt om jullie zo te laten zien hoe ik hier mee om ga en hoe ik dit heb opgelost, hopelijk hebben jullie hier iets aan:) 

Wat heb je nodig om de tas te maken:

55 cm aan stof x de stofbreedte (ik heb canvas gebruikt maar een anders stevige stof kan ook);

Naaimachine;

Centimeter:

Naalden/spelden;

en een schaar. 

Elke zaterdag komt er om 7.00 uur een nieuwe tutorial of naai-tip online op het YouTube kanaal van ippiekids.nl wil je géén enkel flimpje missen en op de hoogte blijven? Abonneer dan gratis op het YouTube kanaal van ippiekids.nl 

Reactie schrijven

Commentaren: 0