· 

3x Beautyproducten die voor mij onmisbaar zijn

Als jonge moeder van 2 kinderen heb ik geen tijd om elke ochtend ander half uur voor de spiegel te staan. Toch probeer ik er elke ochtend leuk uit te zien. Bij mijn ochtend routine zijn 3 producten onmisbaar. 

#3 Oog make up. 

 

Als ik geen mascara op heb voel ik me net een panda zonder zwarte vlekjes om hun ogen. Een beetje mascara en een beetje oogschaduw en ik kan de hele wereld weer aan.  Op de middelbare school had ik altijd waterproof mascara. Sinds een aantal jaar weet ik dat wanneer je elke dag waterproof mascara draagt, je wimpers afknappen. (* tip voor dames die dit nog niet wisten).

# 2 Foundation.

Een dag geen foundation is een dag niet geleefd? Nee dat niet maar ik ben best gesteld op mijn foundation. Af en toe heeft je huid natuurlijk ook een day-off nodig. 

# 1 Droog shampoo

Mijn zusjes en ik hebben alle drie best  "kroes" haar. (of te wel Hagrid uit Harry Potter haar). Wanneer ik heb gedoucht en dan direct mijn haar fohn is er niet zo veel aan de hand. Maar een vlecht en die aan het eind van de dag uitkammen? Om mijn haar niet te laten pluizen douche en fohn(incl. haarschuim) ik mijn haar op dag 1 en gebruik ik droog shampoo op dag 2. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Charell (zaterdag, 20 januari 2018 00:01)

    Mooi geschreven! � Hier ook een mama die van "makkelijk" opmaken houdt. Ik heb wimperextensions... ook een echte aanrader!!