Ik ben Iris, 28 jaar, geboren in Noord Deurningen. Een klein plaatsje vlak bij de grens met Duitsland en dichtbij Enschede. In 2006 ben ik met mijn ouders verhuisd naar Nordhorn(Duitsland). Vanuit daar ging ik elke dag op de fiets naar de middelbare school in  Oldenzaal. 
Ik heb 2 zusjes(tweeling) en een broertje Lars. Beter bekend als BlokkieGames op youtube.
Ik hou er van iemand te helpen in iets waarvan ze zelf de kennis niet in hebben. Dit is ook de grondslag van deze site. Naast mijn webshop wil ik jullie tutorials laten zien hoe je zelf achter de naaimachine kan kruipen en mooie producten maakt. Zoals deze omslagdoek
Vanaf 2010 ben ik samen met mijn man, Twan. 
Sinds 2013 wonen we samen in Denekamp ( één dorp verder van de grens dan Noord-Deurningen, haha)
In 2014 hebben we samen een dochter gekregen, Marlie. In 2016 mochten we onze zoon Bram in ons hart sluiten.
Afgelopen november (2020) werd ons gezin compleet met de geboorte van Noortje.
Wat kun je verwachten?
Zoals ik eerder aangaf neem ik jullie mee in mijn hobby, naaien, maar ook in de wereld van het (jonge) moederschap, beauty etc. 
Ik vind het belangrijk dat ik jullie inspiratie op doe om zelf ook creatief te zijn. Je hoeft geen creabea te zijn om achter de naaimachine te kruipen.
Tot een aantal jaar terug wist ik niet hoe ik een draad moest spannen op een naaimachine. Totdat een vriendin zelf een baby deken had gemaakt en zei dat ze op de naaiclub zat.
Naaiclub, lekker oubollig zou je denken? Dus niet! Ik ging daar met een open-mind heen en de gedachte, daar zitten vast alleen grijze muizen. In tegendeel! Ik was niet eens de jongste! Op de naaiclub bestond uit een gezellig clubje met de leeftijd variërend van 14 tot 40 ( soms wel uitschieters tot 60) jaar! 
Wanneer komt er wat online?
Er zal geen planning zijn zoals je wellicht van andere bloggers verwacht . Dus niet maandag 16.00 uur en dinsdag 8.00 een update. Als ik iets met jullie wil delen dan doe ik dat vanuit enthousiasme en deel ik het liever nu dan morgen. Is dat verstandig? Geen idee, zo zijn er vast wel meer keuzes die we maken in ons leven. We leven maar één keer dus laten we dat vieren!
Mocht je sugesties hebben voor de blog? Graag! Stuur me een berichtje. Gastblogs zijn natuurlijk ook welkom!

Samenwerken

Ik vind het erg leuk om samen te werken met bedrijven, webshops, et cetera en dit kan op verschillende manieren. Voorbeelden hiervan zijn reviews, winacties en advertorials. Voor meer (vrijblijvende) informatie mag je natuurlijk contact met me opnemen via ippiekids.nl 

Ik sta ook open voor samenwerkingen met andere bloggers. Heb je een leuk idee? Stuur me dan een mailtje.

 

Liefs Iris