· 

Kunstnagels: Impress Play It Loud

Deze, naar mijn mening, onwijs mooie kunstnagels heb ik afgelopen week bij de Kruidvat in de aanbieding gekocht. 

 

Normaal gesproken kost één setje € 9,99 nu in de aanbieding € 7,49.

 

Er zitten 30 nagels in één set. Elke nagel is voorzien van een zelfklevend laagje. Door dit laagje heb je geen nagellijm nodig. 

 

Eigenlijk was ik opzoek naar nagellak met glitters. Glitters die je gehele nagel bedekken (dus niet van die nagellak met een paar glittertjes). Toen ik deze nagels tegen kwam wou ik ze graag uit proberen!

 

 

 

De nagels zaten er binnen 10 minuten op.  Dit komt vooral door het zelfklevend laagje en doordat je ze niet hoeft te lakken. 

Hoe zet je de nagels?

Stap 1: Vijl de bovenkant van de nagels, hier zit namelijk nog een klein laagje wat verwijderd dient te worden. Leg ze op volgorde van hoe je ze wil zetten.

 

Stap 2: Druk je nagelriem doormiddel van de bijgevoegde bokkenpoot naar achteren. Deze stap zorgt er voor dat de nagels er straks natuurlijk uit zien. 

 

Stap 3: Vijl lichtjes over je eigen nagels om de vetlaag en oneffenheden te verwijderen.

 

Stap 4: Maak je nagels schoon met het bijgeleverd doekje. 

 

Stap 5: Begin bij je pink, trek de folie er af en zet de nagels schuin onder je nagelriem. Druk de nagel goed vast op je eigen nagel. Omdat je de nagel eerst schuin op je eigen nagel en onder de nagelriem creëer je een mooie natuurlijke look. De nagel verdwijnt namelijk onder je nagelriem. Veel mensen vergeten deze stap maar dit is juist essentieel om een natuurlijke look te creëren ondanks dat het kunstnagels zijn.  Ga zo alle nagels af.

 

Toen ik alle nagels had gezet viel het me op dat er nog redelijk wat nagels over waren. Hier kun je zeker nog één keer mee. Twee keer lukt mij helaas niet omdat niet elke maat welke ik nodig heb er bij zitten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0