Patronen · 04. mei 2021
DIY: Verjaardagskroon (moeilijkheidsgraad 3/5)
Kijk hier hoe je zelf een verjaardagskroon kunt maken
Patronen · 17. december 2020
Één van de dingen die ik het meest gebruikt heb tijdens mijn kraamperiode zijn wel de zelfgemaakte mandjes. Ideaal om de luiers en doekjes in te doen. Als we beneden waren ging het mandje mee naar beneden, als we boven waren ging het mandje weer mee naar boven. Elke ochtend vulden we de luiers bij, ideaal!
Patronen · 04. oktober 2020
Het patroon is hier onder te downloaden (bij de maten tabel) Eerder wou ik er niet aan geloven, zelf een mondmasker maken. Veel tegenstrijdige berichten op internet over wel of niet gebruiken van een filter en natuurlijk of ze wel of geen nut hebben. Nade persconferentie van afgelopen week en het advies om toch wel een mondkapje te dragen ben ik opzoek gegaan naar het perfecte patroon! Het patroon is zonder filter, maar dat zijn de meestewegwerpmaskers ook!
Patronen · 03. oktober 2020
Zie hier hoe je zelf eenvoudig een babynestje kunt maken.
Patronen · 26. september 2020
Check hier hoe je zelf een te leuke twist haarband kunt maken
Patronen · 19. september 2020
Hoe gaaf is het om de babykamer helemaal af te maken met een gepersonaliseerde lamp? Check hier de tutorial
Patronen · 02. augustus 2020
Deze luier etui is ideaal om de luiers en doekjes makkelijk in mee te nemen. Check hier de tutorial en het gratis patroon.
Patronen · 02. augustus 2020
Zelf een leuk speendoekje maken? Check hier de tutorial en het patroon
Patronen · 18. juli 2020
In deze tutorial laat ik jullie zien hoe je zelf babyslofjes kunt maken. Het patroon van de slofjes heb ik getekend in twee verschillende maten, één in de maat newborn en de andere vanaf 6 maand. Doordat je de slofjes op twee verschillende manieren kunt dragen vallen ze niet zo gemakkelijk uit zoals bij de meeste slofjes/sokjes voor baby's. De boord boven aan kun je dubbelvouwen of juist niet zodat ze minder snel uitgaan. Wat heb je nodig om de slofjes te maken: - Het patroon, hier onder te...
Patronen · 10. juli 2020
Zelf een kussensloop maken? Check hier de tutorial.

Meer weergeven