Patronen · 17. december 2020
Één van de dingen die ik het meest gebruikt heb tijdens mijn kraamperiode zijn wel de zelfgemaakte mandjes. Ideaal om de luiers en doekjes in te doen. Als we beneden waren ging het mandje mee naar beneden, als we boven waren ging het mandje weer mee naar boven. Elke ochtend vulden we de luiers bij, ideaal!
Patronen · 04. oktober 2020
Het patroon is hier onder te downloaden (bij de maten tabel) Eerder wou ik er niet aan geloven, zelf een mondmasker maken. Veel tegenstrijdige berichten op internet over wel of niet gebruiken van een filter en natuurlijk of ze wel of geen nut hebben. Nade persconferentie van afgelopen week en het advies om toch wel een mondkapje te dragen ben ik opzoek gegaan naar het perfecte patroon! Het patroon is zonder filter, maar dat zijn de meestewegwerpmaskers ook!
Patronen · 03. oktober 2020
Zie hier hoe je zelf eenvoudig een babynestje kunt maken.
Patronen · 26. september 2020
Check hier hoe je zelf een te leuke twist haarband kunt maken
Patronen · 19. september 2020
Hoe gaaf is het om de babykamer helemaal af te maken met een gepersonaliseerde lamp? Check hier de tutorial
Patronen · 02. augustus 2020
Deze luier etui is ideaal om de luiers en doekjes makkelijk in mee te nemen. Check hier de tutorial en het gratis patroon.
Patronen · 02. augustus 2020
Zelf een leuk speendoekje maken? Check hier de tutorial en het patroon
Patronen · 18. juli 2020
In deze tutorial laat ik jullie zien hoe je zelf babyslofjes kunt maken. Het patroon van de slofjes heb ik getekend in twee verschillende maten, één in de maat newborn en de andere vanaf 6 maand. Doordat je de slofjes op twee verschillende manieren kunt dragen vallen ze niet zo gemakkelijk uit zoals bij de meeste slofjes/sokjes voor baby's. De boord boven aan kun je dubbelvouwen of juist niet zodat ze minder snel uitgaan. Wat heb je nodig om de slofjes te maken: - Het patroon, hier onder te...
Patronen · 10. juli 2020
Zelf een kussensloop maken? Check hier de tutorial.
Mama/Zwangerschap · 03. juli 2020
Afgelopen woensdag was ik alweer 21 weken zwanger. Wat vliegt de tijd! Het is en blijft heel cliche maar bij een eerste kindje ben je veel meer bewust van het zwanger zijn, alles is nieuw en alles moet nog ontdekt worden. Net zoals bij Marlie en Bram kan ik ook nu niet wachten om onze kleine meid straks in november te mogen ontmoeten. Wederom zal ik daarna het getrappel in mijn buik missen. Als ik terug kijk op de laatste weken hoe ik me voel en hoe het gaat met de zwangerschap mag ik echt mijn...

Meer weergeven