Mama/Zwangerschap

Mama/Zwangerschap · 03. juli 2020
Afgelopen woensdag was ik alweer 21 weken zwanger. Wat vliegt de tijd! Het is en blijft heel cliche maar bij een eerste kindje ben je veel meer bewust van het zwanger zijn, alles is nieuw en alles moet nog ontdekt worden. Net zoals bij Marlie en Bram kan ik ook nu niet wachten om onze kleine meid straks in november te mogen ontmoeten. Wederom zal ik daarna het getrappel in mijn buik missen. Als ik terug kijk op de laatste weken hoe ik me voel en hoe het gaat met de zwangerschap mag ik echt mijn...
Mama/Zwangerschap · 28. mei 2020
Woeps! Al veel eerder had ik jullie een update beloofd.. ik krijg veel DM's van mensen hoe het gaat en hoeveel weken ik nu zwanger ben etc.. Aan het begin van mijn zwangerschap had ik voorgenomen om veel meer bij te houden, veel meer foto's te maken en dingen vast te leggen bij de eerste twee zwangerschappen.. Nou tot nu toe is dat nog mislukt maar hopelijk is dit voor mij een omekeer!
Mama/Zwangerschap · 12. februari 2018
Afgelopen week tagde Charell van de blog Cold Coffee Mommy mij in de tag: de “rotklusjes” van het ouderschap. De tag is bedacht door Charlotte van Aukjeswereld.nl. Ik ga graag de uitdaging aan!
Mama/Zwangerschap · 03. februari 2018
Wanneer je jong moeder bent weet je dat er mensen zijn die hun mening klaar hebben! Lees hier hoe ik daar over denk.
Mama/Zwangerschap · 22. januari 2018
Arme Marlie, na de voeding blijft ze huilen. Ze spuugt de hele dag door en heeft belletjes rond haar mond. In het begin dachten we aan krampjes.
Mama/Zwangerschap · 06. januari 2018
Elk kind is gek op snoep, koek en ranja. Wanneer wij boodschappen doen vraagt Marlie altijd standaard op een aantal producten.
Mama/Zwangerschap · 04. januari 2018
Bij het moederschap horen keuzes, keuzes die niet altijd makkelijk zijn. Daarbij ook deze keuze in de opvang, hoeveel ga je werken en ga zo maar door.