IppieBlog

IppieBlog · 02. maart 2018
Sorry.
IppieBlog · 15. februari 2018
Toen ik zwanger was van Marlie hebben we na gedacht over de opvang. Eerder konden jullie hier al lezen hoeveel ik ging werken na mijn zwangerschap.
IppieBlog · 30. januari 2018
Afgelopen weekend waren we een weekendje weg. We gingen naar de Roompot in Bad Bentheim.
IppieBlog · 26. januari 2018
Voordat ik zwanger was van Marlie keek ik heel anders naar het moederschap aan dan nu. Nu ik zelf moeder ben kijk je anders tegen de dingen aan.
IppieBlog · 26. januari 2018
Waarom is een babynestje zo populair? En wat is het?
IppieBlog · 14. januari 2018
Gisteren een leuke dag gehad!
IppieBlog · 13. januari 2018
Waarom de naam Ippie? Afgelopen jaar heb ik vaak deze vraag gekregen. Hoe ben ik op deze naam gekomen en hoe is het begonnen?
IppieBlog · 07. januari 2018
De privacy van je kind op internet. Steeds vaker is het een onderwerp waar 10 jaar geleden nog niets over te horen was.
IppieBlog · 27. december 2017
De titel zegt het al. Graag zou ik me zelf willen voorstellen. De blogs die jullie gaan lezen/zien worden veelal door mij, Iris, geschreven.
IppieBlog · 25. december 2017
Wat spannend! Dat is wat er de laatste tijd door ons heen ging. Hoe pakken we dit aan? Is dit een goede stap? Dit is wel graag wat we willen, maar hoe? Bovenstaand heeft natuurlijk betrekking op het nieuws wat we vanmiddag tijdens de winactie bekend hebben gemaakt. IppieCreaties heet vanaf nu IppieKids.nl. Voor mensen wie afgelopen tijd onze site hebben bezocht is het wellicht al opgevallen dat er niet meer over IppieCreaties word gepraat maar dat er overal IppieKids staat. We hebben bij...