· 

Sorry

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt is er de afgelopen tijd niets tot weinig online gekomen. Sorry hiervoor!

Het was even een hectische periode. Met carnaval waren Marlie en Bram ziek. Bram knapte gelukkig snel weer op maar Marlie bleef 40 graden koorts houden. Wat bleek die arme meid had een long ontsteking. Gelukkig hielp de antibiotica  kuur snel. Maar toen het weekend er op de antibiotica was afgelopen had ik al het gevoel dat het nog niet helemaal over was. Zo naïef als ik was... dacht ik de antibiotica moet vast nog “nawerken” .

Op zondag gestopt met de antibiotica, op maandagochtend vrolijk, want ze had er zin in!, naar de opvang. Toen ik haar om 17.00 ophaalde (ik was inmiddels zelf ook ziek naar huis gegaan) zei ze ik voel me niet zo lekker Mama. Na 't avond eten even koorts gemeten, ze had 39,5 graden. Paracetamol en lekker naar bed. Ze heeft het nog nooit zo druk gehad 's nachts. Olifanten, giraffen van alles heeft ze gevangen. Dat arme kind had zo’n hoge koorts dat ze aan het ijlen was. De volgende dag heb ik haar mee genomen naar de dokter. Wat bleek, een dubbele long ontsteking. Ze kreeg op dat moment een nieuwe antibiotica kuur. Gezellig samen op de bank want ik had een kuur gekregen voor bijholte ontsteking.

Gelukkig gaat t nu de goede kant op maar ze is nog niet de oude. Ze heeft nog een gek stemmetje, last van haar keel en erg verkouden. De koorts is inmiddels verdwenen, gelukkig!

Deze ziekenboeg in combinatie dat ik mijn laatste examen had voor deze periode maakte het dat ik niets tot weinig kon plaatsen. Gelukkig is het beloond want ik ben geslaagd met een 9!! 

Voor de komende maand, maart, staan er leuke dingen op het programma! Zo heb ik een samenwerking met www.tricotstoffen.nl en komt er dit weekend een leuke winactie online! Op youtube zal er een cinemonth zijn en komt er om de dag(!!) Een filmpje online. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!

Reactie schrijven

Commentaren: 0