· 

Weekdagboek #2

De afgelopen dagen ben ik erg druk geweest in de nieuwe woning van mijn broertje. 

We hebben geklust, geshopt en gepoetst in de woning. 

Maandag:

Afgelopen maandag was het de eerste dag van het jaar ,1 Januari 2018. Het begin van een nieuw jaar. 

Veel mensen maken bij het begin van het nieuwe jaar ook nieuwe voornemens. 

Mijn voornemen van dit jaar is: een rustig en gezond jaar! 

 

Afgelopen jaar heeft mijn lichaam zich teruggetrokken. Ik moest het rustiger aan doen, dit was voor mij een wake up call om keuzes te maken wat écht belangrijk is!

In 2018 ga ik tijd maken voor dingen die ik écht leuk vind! Meer voor mezelf opkomen! 

 

Op het eerste dag van het jaar zijn we lekker thuis gebleven. Marlie en Bram hebben de hele dag lekker gespeeld (ze hadden een lekker pyjama dagje).

 

Dinsdag:
Op dinsdag had ik nog een vrije dag. In de ochtend ben ik met mijn broertje, Lars, verf gaan halen voor zijn nieuwe huis. Marlie en Bram waren een ochtendje bij oma. We hebben de woonkamer muur van Lars grijs/groen geschilderd.

'S avonds had ik een Tupperware avond. 

Woensdag:

Afgelopen woensdag avond zijn we bij mijn ouders geweest. Mijn moeder is vrijdag geopereerd aan haar knie dus gingen we nog even bij haar langs om te kletsen en een borrel te drinken. 

Donderdag:
Donderdag was een vrije dag, vandaag heb ik het huishouden gedaan. Wassen, poetsen je kent het vast wel.... en gebed zonder eind.  In de avond kwam een vriendin langs en hebben we een gezellig avondje achter de naaimachine gezeten. We hebben allebei een trui gemaakt. Zij één voor haar dochter (de roze) en ik één voor Marlie (de zwart/grijze).

Vrijdag:

Na het werk kwam ik thuis en had Twan de kerstboom opgeruimd. Hij was namelijk vrij en heeft samen met Marlie de kerstboom naar zolder gebracht. Marlie bleek het super leuk te vinden! (Dit zullen we onthouden voor volgend jaar, haha!).  'S avonds kregen we bezoek van vrienden.  We hebben gezellig het spel: Saboteur gedaan. 

Zaterdag:
Wat een drukke dag! (of eigenlijk weekend!). In de ochtend hebben we een rondje dorp gedaan; bakker, slager, apotheek, supermarkt.  Toen we thuis kwamen gingen Marlie en Bram naar bed en ben ik naar Lars gegaan om de kozijnen op te meten voor de kozijnen. Toen Marlie en Bram wakker waren zijn we op zieken bezoek geweest bij mijn moeder. Ze is vrijdag geopereerd en heeft een nieuwe knie gekregen. Gelukkig is alles goed gegaan! 'S Avonds had Twan een verjaardag en heb ik gezellig even bij-gekletst met een vriendin, ook genaamd Iris.

Zondag:
Vanmorgen zijn we naar de Ikea geweest om gordijnen uit te zoeken voor Lars.  Twan en Lars hebben deze bij thuis komst gemonteerd. Tenminste poging tot want wat bleek.. ik had boven bij de slaapkamer verkeerd gemeten! Geen idee hoe! Maar de afmetingen kwamen niet eens in de buurt.... ik had 35 en 53 centimeter opgemeten en geloof dat het 135 en  83 was! Gelukkig klopte de afmetingen van de woonkamer wel dus deze hebben ze opgehangen.

Rond de klok van 16.00 uur zijn ook Marlie, Bram en ik naar het huis van Lars gegaan en heb ik een begin gemaakt aan het op maat maken van de hang gordijnen. 

 

We hebben het weekend afgesloten met een thuis diner samen met vrienden, Rick en Danique. We hadden een Smulpan besteld bij de slager. Echt een aanrader! Patatjes er bij en je hebt een super maaltijd zonder al te veel werk!. 

Hoe was jullie week?

Reactie schrijven

Commentaren: 0